
за еврото, а да отложи конвергентния
доклад

- Чичо, колко е часа?
- Рано е да се каже, малчо.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте кои са те
Каза химик
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
Уникално вкусен
Ето как да блеснете с кулинарен шедьовър
Може да се съхранява с месеци в хладилника
Икономична, но много вкусна
Чекмеджетата лесно могат да се превърнат в развъдник на бактерии и мухъл
На места – любимият за българската трапеза продукт, достигна невъзможни за джоба цени
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп